Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa transform balconul in dormitor. Rog sfaturi


Buna ziua! Am un balcon de 5 m lungime si 1.10 m latime si as vrea sa-l transform in dormitor. Locuiesc la etaj I si geamul din baie da in balcon si nu stiu cum sa-i fac aerisirea direct afara fara sa iau din lungimea balconului. Oare se poate realiza dormitorul?


Intrebare de la Mioara, pe adresa redactiei: Vreau sa transform balconul in dormitor. Rog sfaturi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iunie 28th, 2015

Buna ziua, Mioara!

Pentru inceput, vreau sa-ti recomand urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2013/08/dormitorul-amenajat-in-balconul-apartamentului-solutii-si-idei/ din care poti culege cateva idei pentru transformarea balconului in dormitor.

Referitor la aerisirea care te preocupa, ma gandesc ca o solutie ar fi constructia unui tavan/culoar care sa comunice direct cu exteriorul, traversand latimea balconului. Insa cred ca aceasta solutie este aplicabila doar in cazul in care fereastra cu pricina este pozitionata destul de sus, pentru a nu micsora prea mult din inaltimea balconului. Pe de alta parte, daca aerisirea se afla intr-una dintre extremitatile balconului, poate fi integrata intr-un dulap, proiectat cu rafturi de depozitare dedesubtul si deasupra culoarului de aerisire.

Dar tin sa-ti spun ca nu stiu daca merita tot acest efort, consider ca poti lasa fereastra exact asa cum este si sa aerisesti constant dormitorul. Asigura-te doar ca patul se va afla in capatul opus al balconului :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii