Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ajutati-ma sa amenajez o bucatarie intr-un balcon


Buna seara. Ajutati-ma sa amenajez o bucatarie (loc pentru gatit), intr-un balcon de 120 cm latime si 290 cm lungime. Am de asezat combina frigorifica, plita, cuptorul electric, hota, chiuveta in partea de jos, iar centrala termica, undeva pe perete. Precizez ca stanga si dreapta sunt ziduri inalte, iar in fata doar geam. Va multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Ajutati-ma sa amenajez o bucatarie intr-un balcon.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Meda in iulie 20th, 2015

Buna!

As pune frigiderul si centrala in capetele balconului, sub centrala cred ca iti mai ramane loc si pentru un dulap cu sertare sau unul cu usi. Chiuveta as pune-o la geam, cam la jumatatea distantei intre frigider si aragaz.

Victoria in iulie 21st, 2015

Buna, Andreea!

Sunt de acord cu cele spuse de Meda in ce priveste montarea frigiderului si centralei termice in cele doua extremitati ale balconului, dar as veni cu o alta sugestie: ai putea monta centrala sus, pe peretele opus geamului, undeva mai aproape de extremitatea opusa celei in care vei aseza combina frigorifica, pentru a proiecta pe cel de-al doilea perete plin un dulap inalt, din pardoseala si pana in tavan pe care sa-l folosesti pe post de camara. Ba chiar ai putea incastra in acesta si cuptorul.

Toate celelalte elemente (plita, chiuveta, blatul de lucru) vor avea suficient loc pe latura cu ferestre a balconului. Si intr-adevar, asa cum a spus Meda, cred ca cel mai bine este sa asezi hiuveta la jumatatea distantei dintre frigider si plita, pentru a contura un tringhi de lucru practic si eficient.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii