Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Autorizatie de demolare sau de renovare si extindere?


Buna ziua! Recent am cumparat o casa in mediul rural judetul Iasi. Casa a fost parasita de multi ani, nu se mai poate locui in ea, inca are racordul la energie electrica. As dori sa o demolez si sa construiesc alta. As dori sa stiu care varianta e mai simpla / ieftina. Sa iau autorizatie de demolare apoi constructie cu toate autorizatiile (apa, salubritate, gaz sau ce mai trebuie) SAU sa iau autorizatie de renovare si extindere (sau cum se numeste) si sa construiesc alta in baza acestei autorizatii?


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Autorizatie de demolare sau de renovare si extindere?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in iulie 25th, 2015

Buna ziua domnul Andrei,
Autorizatia de renovare si extindere nu tine loc de autorizatie de constructie,
sunt doua autorizatii diferite,vreti sa demolati ? faceti cerere de autorizatie de demolare, si apoi de constructie, vreti sa renovati si extindeti faceti cerere pentru asta.Parerea mea este sa luati un specialist pentru a vedea si a face o expertiza a casei vechi,dupa aceea veti putea lua o hotarire corecta.
Cu stima,

Calin in iulie 27th, 2015

specialist, apoi autorizatie de demolare si de constructie ar fi varianta probabil mai corecta, dar mai scumpa. Poate ca doar de modificare ar fi mai ieftina si sa inteleaga cei de la primarie ca o sa mai demolati si apoi reconstruiti. Sunt destul de scumpe si autorizatiile de constructie si nu are rost sa aruncati cu banii sa obntineti 2 autorizatii, asta daca se gaseste intelegere.

cristi in iulie 27th, 2015

Legal trebuie autorizatie de demolare.daca o demolezi in totalitate. Noi ne.am invatat sa spunem.las ca merge si asa.da sunt si alte dezavantaje daca scotii doar autorizatie de renovare. Stai la mana primariei daca au chef te pot si demola pentru asta. Asigurarea casei mai poate fi o alta problema.etc.

billy in mai 8th, 2018

salut, am un cotet ca si anexa la casa. E trecut in schita cadstrala ca cotet si platesc impozit la el. As dori sa-l transform intr-o magazie. Pot obtine autorizatie de renovare si extindere pentru el? Sau ce solutie convenabila ar fi? Nu cred ca e cazul sa cer autorizatie de demolare, nu? multumesc.

Antonio in iunie 11th, 2018

Nu mai lua autorizatie fao magazie direct nu mai da banii aiurea astea sunt pierderi de bani si sa va iasa din cap chestia cu demolatu ca vine si te demoleaza

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii