Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut echipa pentru construirea unei case in Sibiu, Calea Cisnadie


Buna ziua. Am nevoie de echipa pentru construirea unei case la rosu, P+M, fara pivnita, amprenta la sol 100 mp (zona Calea Cisnadiei, Sibiu). Parcela de 400 mp, cu utilitati necesare constructiei (apa, curent). Doresc ca echipa sa fie din Sibiu si sa dispuna de un portofoliu de case executate. Proiect finalizat, autorizatie existenta, practic lucrarea poate demara imediat.
Multumesc!


Intrebare de la Cosmin, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru construirea unei case in Sibiu, Calea Cisnadie.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Sibiu:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Aurel in iulie 3rd, 2015

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;termoizolatii/hidroizolatii,case la rosu/cheie,instalatii electrice/sanitare,garduri etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Florin in iulie 3rd, 2015

Buna seara
Pentru oferta de pret si relatii suplimentare va rog sa ma contactati la add de email fl.prioteasa@yahoo.com

Florian in iulie 5th, 2015

Buna ziua,cunoastem zona ,trimiteti,va rog documentatia pentru oferta pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com Va multumesc.

Rau constantin in iulie 9th, 2015

Buna ziua suntem o echipa din Sibiu ce ridicam case la rosu sau la cheie daca sunteți interesat ma puteți contacta la nr de telefon 0758109905 o zi buna

Silvestru Sterie in iulie 9th, 2015

Bună ziua!

Putem executa lucrarea dumneavoastră la un preț aproximativ PENTRU MANOPERĂ LA ROȘU cu materialele proprietarului de 10000 euro (200 MP X 50 EURO/MP = 10000 EURO)și la un preț aproximativ PENTRU MANOPERĂ LA CHEIE cu materialele proprietarului de 20000 euro (200 MP X 100 EURO/MP = 20000 EURO),

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii