Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce solutii am pentru o terasa in care sapa este inalta si turnata prost?


Am o terasa de cca 50 mp, stau la bloc etajul 1, cind s-a turnat sapa nu eram acasa sa supraveghem muncitorii, acum tot betonul crapa, in plus nu au finisat cum trebuie. As dori sa pun gresie sau sa gasesc o solutie pentru a acoperi crapaturile, din pacate sapa este inalta si daca nu s-ar respecta pantele, cind ar ploua mi-ar intra apa in casa. Ma poate ajuta cineva cu o idee?


Intrebare de la Aurelia, pe adresa redactiei: Ce solutii am pentru o terasa in care sapa este inalta si turnata prost?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

gabriela cosovan in iulie 4th, 2015

Terasa va trebui hidroizolata cu pasta hidroizolanta pentru reparatii Aquablock,in cazul in care crapaturile nu sunt ai mari de 10mm.Se aplica pe suprafete uscate,curate si fara grasimi ,cu trafaletul sau pensula in strat de pana la 3mm grosime.Suprafata trebuie sa aiba o panta usoara ptr a nu sta apa in caz de ploaie.Se poate aplica pe orice supărafete(lemn,metal,ciment,bitum,sticla,polistiren),mai putin de polietilena,polipropilena sau medii acvatice.

Stefan 51 in iulie 5th, 2015

buna seara
pt un raspuns adecvat informatiile sint cam subtiri, ar fi util de stiut daca terasa este in suprafata construita a apartamentului? cu ce se invecineaza? sint posibilitati de montat sifon de pardoseala?etc…

Mariana in iulie 6th, 2015

O soluție radicala ar fi decopertarea terasei si turnat corect sapa.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii