Categorii
Intrebari de la cititori

Ce solutii am pentru o terasa in care sapa este inalta si turnata prost?

Am o terasa de cca 50 mp, stau la bloc etajul 1, cind s-a turnat sapa nu eram acasa sa supraveghem muncitorii, acum tot betonul crapa, in plus nu au finisat cum trebuie. As dori sa pun gresie sau sa gasesc o solutie pentru a acoperi crapaturile, din pacate sapa este inalta si daca nu s-ar respecta pantele, cind ar ploua mi-ar intra apa in casa. Ma poate ajuta cineva cu o idee?


Intrebare de la Aurelia, pe adresa redactiei: Ce solutii am pentru o terasa in care sapa este inalta si turnata prost?

3 răspunsuri la “Ce solutii am pentru o terasa in care sapa este inalta si turnata prost?”

Terasa va trebui hidroizolata cu pasta hidroizolanta pentru reparatii Aquablock,in cazul in care crapaturile nu sunt ai mari de 10mm.Se aplica pe suprafete uscate,curate si fara grasimi ,cu trafaletul sau pensula in strat de pana la 3mm grosime.Suprafata trebuie sa aiba o panta usoara ptr a nu sta apa in caz de ploaie.Se poate aplica pe orice supărafete(lemn,metal,ciment,bitum,sticla,polistiren),mai putin de polietilena,polipropilena sau medii acvatice.

buna seara
pt un raspuns adecvat informatiile sint cam subtiri, ar fi util de stiut daca terasa este in suprafata construita a apartamentului? cu ce se invecineaza? sint posibilitati de montat sifon de pardoseala?etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *