Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri constructie mansarda, podire in Tg Mures

Buna ziua, doresc sa construiesc o mansarda; casa este pe parter, cu o inaltime a coamei de 5 m; pe o apa (panta) a acoperisului, doresc sa fac mansarda; suprafata este de aprox 27 mp; cam cat sunt costurile pentru podire si eventual niste geamuri pe acoperis; casa este din caramida (constructie relativ noua – 7 ani); sunt din Tg. Mures, deci daca sunt firme in zona, sunt interesata;
Multumesc.


Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Costuri constructie mansarda, podire in Tg Mures.

3 răspunsuri la “Costuri constructie mansarda, podire in Tg Mures”

Bună seara. Cu mare drag vă putem executa lucrarea, insa voi avea nevoie de mai multe detalii (schita dacă exista, materialele dorite, etc) pentru a va putea face o oferta de preț concreta și realista. Avem o vasta experienta în domeniul construcțiilor, va pot transmite mai multe proiecte pentru a vedea activitatea noastra. Sediul nostru nu este în Tg. Mureș, asa cum s-a specificat în cerere, insa avem lucrări în toată tara, deci asta nu reprezinta un imperiment. Aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoasta. În speranța unei bune colaborări, vă doresc toate cele bune!
Cu stima,
Adriana Neagoe
Site web: Decloft.ro
Telefon: 0732866697
Mail: office.dechouse@gmail.com

Buna ziua
Astept amanunte la tel; 0745315725 sau la adresa cavas33@yahoo.ro , desigur daca anuntul mai este de actualitate. Echipa este din Tirgu Mures.
Cu stima, CAVAS

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *