Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum as putea amenaja un apartament cu 2 camere, dispus astfel


Am un apartament cu 2 camere de 44 m2 suprafata utila, de la usa de la intrare la dreapta e baia, in fata o camera, fata – stanga alta camera, iar la stanga bucataria. Cum as putea sa o amenajez?


Intrebare de la Laura, pe adresa redactiei: Cum as putea amenaja un apartament cu 2 camere, dispus astfel.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 21st, 2015

Laura, bine ai venit in comunitatea casadex.ro :) M-ar ajuta foarte mult daca ne-ai trimite o schita cu apartamentul la adresa andrei@casadex.ro, noi o vom atasa aici, intr-un comentariu, urmand sa discutam detaliat, impreuna cu ceilalti membri ai comunitatii noastre, despre variantele de amenajare. De asemenea, te-as ruga sa-mi spui ce stil de amenajare preferi, ce culori iti plac, daca detii deja anumite piese de mobilier (sa ni le descrii, desigur), ce destinatie vor avea camerele apartamentului si in general te rog sa ne dai cat de multe detalii poti.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii