Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum fac compartimentarea unei camere intr-o casa veche?


Cum sa facem compartimentarea unei camere intr-o casa veche de caramida astfel incat sa primim si lumina si aer la pat? Camera este dreptunghiulara si are ferestre spre Est. Primaria Braila a dat drumul la masini de mare tonaj pe strada noastra pavata si zgomotul este infernal, asa ca avem nevoie de un spatiu in jurul patului unde sa putem sa ne relaxam. Cu ce as putea face compartimentarea?


Intrebare de la Corina, pe adresa redactiei: Cum fac compartimentarea unei camere intr-o casa veche?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 30th, 2015

Buna, Corina!

In primul rand, te-as ruga sa ne trimiti o schita a camerei cu pricina la dresa andrei@casadex.ro, noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu, iar apoi vom cauta solutii, impreuna cu ceilalti membri ai comunitatii casadex.ro :)

De asemenea, te rog sa ma lamuresti in privinta compartimentarii despre care vorbeai in intrebare. Compartimentarea unei camere inseamna, in viziunea mea, impartirea acesteia in doua sau mai multe mai mici. Prin urmare, vreau sa inteleg exact daca asta vizezi sau esti doar in cautarea unor solutii de configurare si pozitionare a mobilierului din dormitor, in raport cu fereastra despre care vorbeai. In oricare dintre cazuri o schita ar fi de mare ajutor :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii