Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa asortez culorile intr-un living?

Buna, mi-am zugravit livingul in nuanta de cacao cu lapte deschis, tavanul alb si doresc sa imi cumpar coltar, perdele, draperii, covor in living. Oare pentru ce nunate as putea opta, cum sa asortez? Multumesc.


Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Cum sa asortez culorile intr-un living?

2 răspunsuri la “Cum sa asortez culorile intr-un living?”

Cautati in interiorul sinelui ce culori va reprezinta.Nu imitati pe nimeni,caci chiar daca ne place cum arata casa cuiva,nu stiti cum v-ati simti traind in acel mediu cromatic.Fiecare simte,daca este putin introspect,ce culoare ii trezeste simturile si i le armonizeaza.
Priviti in natura.E perfecta,nimic nu e gresit.Inspirati-va.
Tavanul(cerul)nu e maro sau negru nicicand,podeaua nu e albastra decat daca vrei sa plutesti pe o apa non stop.Iar peretii …acolo exista o paleta coloristica foarte larga.

Sfatul Anei de a cauta inspiratia in natura care ne inconjoara este minunat. Intr-adevar, natura este perfecta, armonioasa, iar culorile cu care ne inconjoara sunt firesti si ne induc relaxare. Cele spuse de Ana mi-au amintit de urmatorul articol, care poate fi un punct de plecare in gasirea inspiratiei, daca iti plac si tie nuantele pe care le regasim in natura: https://www.casadex.ro/2013/01/living-decorat-in-culoarile-naturii-verde-si-maro/

Altfel, nuanta de cafea cu lapte cu care ti-ai imbracat peretii livingului se va vedea armonios si in asociere cu tonuri de bleu pastel si nuante de gri, totul imbinat cu mult alb.

Pentru a-ti usura cautarile, iti recomand sa citesti si articolul urmator: https://www.casadex.ro/2015/06/20-de-palete-cromatice-pentru-alegerea-culorilor-in-amenajarea-casei/, in care vei gasi mai multe variante de asortare a culorilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *