Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum sa izolez fonic un tavan ca sa nu mai aud zgomotele din vecini?


Buna ziua, cum sa izolez tavanul apartamentului? Se aude vecinul de sus chiar si cand vorbeste. De alergatul baietelului nici nu mai zic. Am pus deja polistiren de 5 si rigips fonic dar cred ca nu a fost uniform. Stau la etajul 4 si la partier este magazin de la care se aud carucioarele de la magazin, am senzatia ca se aud carucioarele de la vecinul de sus. Stau intr-un bloc construit 2009-2011 cu structura piloni + caramida porotherm. Rog ajutor pentru ca ma exaspereaza zgomotul inceput de la 7 dimineata, sunt pe cale sa vand dar nu vreau pentru ca apartamentul este nemaipomenit, 3 camere – 14 mp fiecare, va multumesc.


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Cum sa izolez fonic un tavan ca sa nu mai aud zgomotele din vecini?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

radu in iulie 24th, 2015

Obligatia izolarii fonice este a magazinului , nu a dumneavoastra daca se aud zgomotele pana la etajul 4 dupa cum spuneti.Sunt niste norme de care se tin cont in acest sens vis-a-vis de convietuirea locatarilor alaturi de firme care polueaza fonic si deranjeaza linistea locatarilor. Nu vreau sa va deznadajduiesc dar daca mai iau dupa spusele dumneavoastra mai este vorba si de o constructie defectuasa a blocului , cum sunt multe altele construite dupa 90 .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii