Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se aplica mai bine polistirenul? Pe mamaliga sau pieptan?

Buna ziua, ma intereseaza cum este mai bine de aplicat polistirenul? Pe mamaliga sau pe pieptan? Casa este din caramida.


Intrebare de la Ioan, pe adresa redactiei: Cum se aplica mai bine polistirenul? Pe mamaliga sau pieptan?

3 răspunsuri la “Cum se aplica mai bine polistirenul? Pe mamaliga sau pieptan?”

Ca sa poti aplica polistirenul intinzand adezivul cu gletiera pieptene, suprafata trebuie sa fie dreapta, adica trebuie data o drisca pe zidarie. Acesta varianta e mai costisitoare.
Ca sa aplici polistirenul lipit in puncte e mai ieftin pentru ca se poate aplica direct pe zidarie. Eu personal am facut asa cand din lipsa de bani, am izolat numai colturile casei, respectand insa prescriptiile, adica ca suprafata lipita sa fie min 40%. Dupa 5 ani cand am vrut sa izolez toata casa si muncitorii au trebuit sa dea jos vechiul polistiren si-au blestemat zilele la cat de greu a fost sa curete. Deci si cu lipitul in puncte se poate asigura o buna adeziune a polistirenului.

Cel mai indicat ar fi ca adezivul sa se aplice pe toata suprafata, dar desigur ca suprafata pe care se aplica placa de polistiren trebuie sa fie dreapta.Daca nu este posibil atunci trebuie avut in vedere macar realizarea cordonului perimetral pe placa si in mijloc mamaligi si daca se alege un adeziv bun atunci nu vor fi probleme. Polistrol Premium este un adeziv foarte rezistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *