Categorii
Intrebari de la cititori

De unde sa cumpar plinta de lemn sau mdf de 12 cm pentru parchet?

Buna ziua! De curand ne-am apucat de montarea parchetului (stejar periat) si nu am plinta. Sunt din Oltenita (CL) si stau la casa. Mi-as dori o plinta de 12 cm din lemn. Ma poti ajuta (directiona) catre o firma cu preturi rezonabile? De unde am luat parchetul este metru liniar la pretul mp de parchet si bugetul a scazut la cote de avarie! Sau mdf poate sa fie! Multumesc frumos!


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: De unde sa cumpar plinta de lemn sau mdf de 12 cm pentru parchet?

3 răspunsuri la “De unde sa cumpar plinta de lemn sau mdf de 12 cm pentru parchet?”

Buna, Radu!

Din cate stiu, plinta lata, sau hai sa-i zicem de dimensiuni atipice, este mai scumpa decat cea din pvc pe care o gasesti in raioanele cu parchet ale magazinelor specializate in vanzarea materialelor de constructii si finisaje pentru casa. Spre exemplu, daca o plinta pvc de 5 cm latime poate costa 10-15 lei bucata de 2,5 metri, cea mai lata poate sari de 100 lei/bucata de aceeasi lungime (vezi oferta magazinului online Proges). O solutie mai ieftina ar fi sa o confectionezi singur, apeland la un tamplar priceput si dotat cu toate uneltele necesare, caruia nu trebuie decat sa-i arati modelul pe care vrei sa ti-l realizeze.

Si eu vrut sa spun de Proges, de unde mi-am cumparat plinta alba lata pentru parchet. Pretul chiar a fost destul de piperat, dar rezultatul nu se compara cu cel pe care l-as fi obtinut daca as fi montat o plinta ingusta din pvc. Imi pare rau ca nu m-am gandit ca un tamplar poate face plinta din lemn. Asta este, data viitoare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *