Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferta executie fundatie casa in Olt, Slatina

Am un proiect de casa si as dori sa vad o oferta de executie a fundatiei in acest an in luna octombrie si continuarea in anul următor. Locatia este in judetul Olt, Slatina. Suprafata constructiei este de 13×9.


Intrebare de la Cornel, pe adresa redactiei: Doresc oferta executie fundatie casa in Olt, Slatina.

5 răspunsuri la “Doresc oferta executie fundatie casa in Olt, Slatina”

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila,Ilfov momentan facem o casa in Zanoaga Olt langa Draganesti(parinti mei sunt din Stoicanesti).Daca doriti sa avem o colaborare bazata pe respect seriozitate si profesionalizm,va
asteptam sa ne contactati(nu dam preturi pe sait)
Va multumesc,
Cu deosebita cosiderare
Tel 0773725900
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;case la rosu/cheie,termoizolatii/hidroizolatii,instelatii electrice/sanitare,garduri etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

buna ziua, suntem o firma din slatina si am vazut ca doriti sa faceti o fundatie.daca vreti o colaborare serioasa va las acest nr tel.0760303750 la care puteti sa ma contactatisa vorbim de un pret.puteti sa ma gasiti si pe olx.ro echipa meserias costica . astept tel dumneavoastra cu mult respect va salut costica.

Bună ziua!

117 MPSC X 30 EURO/MPSC = 3510 EURO NEGOCIABIL – cu materialele dumneavoastră.
Dacă dumneavoastră doriți să ne ajutați cu cazarea oamenilor, cu aprovizionarea materialelor(inclusiv cu fier gata fasonat sau cu beton și pompa beton), cu energia necesară, cu apă, cu săpatul gropii, cu paza șantierului sau cu unele materiale – tego, scândură cofraj…vi se acordă o reducere de preț de până la 50% – la manoperă.
Prețuril de mai sus este fără TVA 24% și fără impozit 16%. Avansul este negociabil (30%).

Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com
(Șef Șantier la extinderea și consolidarea Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni din București – 3000 mp, lucrare care s-a finalizat și poate fi văzută și pe internet.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *