Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa renovez o casa in Prahova, Valenii de Munte

Buna ziua. As dori sa renovez o casa in orasul Valenii de Munte (Prahova). M-ar interesa o echipa de meseriasi ca sa execute lucrarea la final de august, inceput de septembrie la pret decent. Mentionez ca am toate avizele si actele necesare si nu exista probleme. M-ar interesa in prima faza un pret de manopera si materiale estimative pentru: 1. turnare stalpi la colturile casei, turnare beton pe langa fundatia casei, turnarea de centuri de beton sus pe care va sta noul acoperis. 2. dat jos acoperis existent si refacut integral (lemn acoperit cu tabla, in 2 ape simple fara mansarda – ci doar pod cat de cat inalt). Casa are in jur de 60 MP. Astept oferte serioase. Prefer echipe din zona deoarece nu pot asigura masa, alte tabieturi etc. Acestea sunt excluse din start. Multumesc.


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Doresc sa renovez o casa in Prahova, Valenii de Munte.

4 răspunsuri la “Doresc sa renovez o casa in Prahova, Valenii de Munte”

Buna ziua suntem o societate com din Harghita lucram in Brasov avem referinta!
Nr.tel 0744 207 743.
Email. gerendahazak@ freemail.hu
Multumesc!

Bună ziua!

Oferta noastră de preț estimativ ar fi 11160 EURO – manoperă plus materiale LA CHEIE (60 MPSC x 73 euro/MPSC = 4380 EURO pentru manoperă la CHEIE și 60 MPSC X 113 EURO/MPSC = 6780 EURO pentru materiale LA CHEIE.

Silvestru Sterie(Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Suntem o echipa tanara si seriasa , din Gura Vitioarei, Jud Prahova. Practicam preturi accesibile, iar la lucrari mari, aplicam discount-uri semnificative. rogramul de lucru este de 8-10 ore pe zi, cu o scurta pauza de masa. Mentionez ca nu consumam alcool si ne asiguram singuri mancarea. In cazul in care doriti sa discutam personal, ne puteti contacta la nr 0769302698, Marius Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *