Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc solutii consolidare casa in Hunedoara, Petrosani


Buna dimineata, de ceva timp ma confrunt cu o problema destul de serioasa legata de casa in care as vrea sa locuiesc. Casa despre care vom vorbi tin sa precizez de la inceput ca este una cu etaj. A fost construita fara proiect prin anul 1980, problema este ca nu are stalpi de sustinere. Fundatia este din piatra de rau de aproximativ 30-40 de cm, iar constructia parterului este tot din piatra de rau asezata una peste alta cu ciment intre ele. Intre parter si etaj este turnata placa de aproximativ 15 cm, iar etajul este zidit cu caramida rosie cu gauri dimensiunea standard. As vrea sa investesc bani in ea dar nu stiu de unde sa incep si cum, ma gandesc in primul rand la aspectul siguranta casei. Mi s-a spus de subzidire a fundatiei de stalpi exteriori dar nu sunt in domeniu si nu cunosc astfel de procedee. Casa mai are un grad de incilinatie de cateva grade pe latura „latime” estica ea avand forma unui dreptunghi 12×8 m2. Va rog cine stie si ma poate ajuta sa posteze solutii. Va multumesc anticipat. Petrosani Hd.


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Doresc solutii consolidare casa in Hunedoara, Petrosani.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Hunedoara:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

nicu in iulie 6th, 2015

trebuie vazuta casa,sunati la telefon 0766799497

Sorin in iulie 6th, 2015

luati l,egatura cu un expert tehnic, arhitect sau proiectant de structuri. orice interventie la structura fara un personal calificat cu acte in regula, casa se va darama. inclinarea poate fi data de tasarea terenului, sau deplasare unui perete, etc. in aceste cazuri nu se pate interveni la structura fara sa fie luate masuri de protectie.
O zi buna

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii