Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ingrijirea unei piscine si costurile – rog sfaturi


Intentionez sa construiesc o piscina exterioara de mici dimensiuni, respectiv 7 m / 3,5 m. Problema este ca sunt intr-o zona in care nu este canalizare. Poate cineva sa imi spuna care ar fi principalele probleme cu privire la ingrijirea unei piscine de asemenea dimensiuni? Cam cat se cheltuie pe curentul care tine pompa ce filtreaza apa, etc? Iarna lasati apa in piscina sau nu? Este utila o astfel de piscina sau o aveti mai mult de decor? Va multumesc.


Intrebare de la Xander, pe adresa redactiei: Ingrijirea unei piscine si costurile – rog sfaturi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in iulie 27th, 2015

daca ai gradina, foloseste apa pentru udarea acesteia fara nici o cheltuiala suplimentara prin amplasarea piscinei cu 30 cm mai sus decat gradina. Vara daca udati zilnic cu 10% din apa piscinei dumneavoastra care are in jur de 20 m cubi, adica 2 m cubi apa evacuati zilnic, nu este nevoie de nici o filtrare suplimentara. Va sugerez sa achizitionati o piscina din membrana de la Dedeman sau Praktiker caci iesiti mai ieftin, puteti sa o indepartati de acolo daca nu va convine, sa o revindeti si nici nu va ocupati spatiul cu betoane prin curte. In cel mai rau caz puneti crapi koi sau carasi chinezesti ori alti pesti ornamentali in ea. Aveti nevoie doar de apa de la retea sau o pompa cu consum mic care sa va traga apa dintr-un put propriu forat la mica adancime, aprox 10 m. Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii