Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mai pot turna placa peste planseul din lemn?


Buna ziua, intrebarea mea este daca mai pot turna placa peste planseul din lemn in cazul in care casa a fost ridicata și acoperișul a fost pus. Casa este construita parter + mansarda.


Intrebare de la Lupea, pe adresa redactiei: Mai pot turna placa peste planseul din lemn?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Melania in iulie 15th, 2015

cred ca e cea mai ciudata intrebare pe care eu am citit-o undeva. in primul si in ultimul rand: de ce ati vrea sa faceti asa ceva? daca vreti placa e ca sa ridicati inca un etaj, eventual , iar in cazul asta oricum scoateti acoperisul. daca o lasati asa, de ce ati face asa ceva? calculele de rezistenta cu siguranta au fost facute sa suporte mansarda. ca sa turnati placa ar trebui macar gaura in acoperis sa faceti ca sa turnati beton pe undeva, dupa ce puneti o multime de stalpi sa nu cada planseul de lemn sau ce e , fiindca asta nu e calculat sa suporte o placa de beton. sfatul meu: povestiti cu proiectantul si explicati si motivul pentru care vreti sa faceti asta. eu nu inteleg, dar. sau daca aveti dubii privind rezistenta, mai povestiti cu inca cineva, daca nu erhitectul, atunci un inginer de constructii care a mai facut asa ceva. totul trebuie recalculat si resocotit. totul se modifica. riscati rezistenta peretilor si a intregii case. parerea mea.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii