Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mobila alb cu verde. Ce parchet, covor si perdea sa aleg?


Ce parchet se potriveste in camera baietelului, daca mobila este alb cu verde? Dar covorul si perdeaua? Cum sa fie?


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Mobila alb cu verde. Ce parchet, covor si perdea sa aleg?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Serafina in iulie 31st, 2015

Iulia, daca imi permiti, cred ca parchetul ar trebui sa fie acelasi in toata casa. Si pentru ca este camera unui copil si accesoriile colorate nu risca sa strice decorul, cred ca poti alege un covor si niste perdele albastre sau covor albastru si perdele albe simple sau cu imprimeu albastru.

Victoria in august 1st, 2015

Foarte bine punctat, Serafina – parchetul e bine sa fie acelasi in toata casa atat pentru unitate vizuala a spatiilor, cat si din considerente economice, in acest fel diminuandu-se pierderile de material (raman mai putine resturi).

Cat despre culori, cred ca ar merge, asa cum a spus si Serafina, un covor albastru, dar si unul gri, de pilda. In orice caz, nuanta de verde a mobilierului conteaza foarte mult, unele nuante facand casa buna cu galben si rosu, de exemplu, in timp ce altele pot armoniza mai degraba cu tonuri de albastru. Pentru perdele cred ca cea mai buna alegere o reprezinta cele albe dublate, eventual, cu niste draperii sau niste rolete textile in ton cu covorul. Iata cateva idei de amenajare a camerei unui baiat: https://www.casadex.ro/2013/10/cum-amenajezi-camera-unui-adolescent-17-idei-in-imagini/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii