Categorii
Intrebari de la cititori

Mobila alb cu verde. Ce parchet, covor si perdea sa aleg?

Ce parchet se potriveste in camera baietelului, daca mobila este alb cu verde? Dar covorul si perdeaua? Cum sa fie?


Intrebare de la Iulia, pe adresa redactiei: Mobila alb cu verde. Ce parchet, covor si perdea sa aleg?

2 răspunsuri la “Mobila alb cu verde. Ce parchet, covor si perdea sa aleg?”

Iulia, daca imi permiti, cred ca parchetul ar trebui sa fie acelasi in toata casa. Si pentru ca este camera unui copil si accesoriile colorate nu risca sa strice decorul, cred ca poti alege un covor si niste perdele albastre sau covor albastru si perdele albe simple sau cu imprimeu albastru.

Foarte bine punctat, Serafina – parchetul e bine sa fie acelasi in toata casa atat pentru unitate vizuala a spatiilor, cat si din considerente economice, in acest fel diminuandu-se pierderile de material (raman mai putine resturi).

Cat despre culori, cred ca ar merge, asa cum a spus si Serafina, un covor albastru, dar si unul gri, de pilda. In orice caz, nuanta de verde a mobilierului conteaza foarte mult, unele nuante facand casa buna cu galben si rosu, de exemplu, in timp ce altele pot armoniza mai degraba cu tonuri de albastru. Pentru perdele cred ca cea mai buna alegere o reprezinta cele albe dublate, eventual, cu niste draperii sau niste rolete textile in ton cu covorul. Iata cateva idei de amenajare a camerei unui baiat: https://www.casadex.ro/2013/10/cum-amenajezi-camera-unui-adolescent-17-idei-in-imagini/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *