Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Placa de beton sau scandura la o casa fara etaj?


Buna ziua! As avea o intrebare daca se poate: ce grosime ar trebuie sa aibe betonul pentru pod? Si cum este mai bine sa fac podul de la casa noua din beton sau scandura? Casa fara etaj! Si ce pret ar avea un cifaron pentru betonat podul la 13 metri lungime si 10 metri latime? Va multumesc.


Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Placa de beton sau scandura la o casa fara etaj?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

attila harghita in iulie 26th, 2015

Buna ziua nu trebuie placa de beton ca costa si mult si incarcat casa.
Banii aruncati grinzii din lemn placat cu rigips vata bazaltica folie si scindura in pod. Sunt constructor daca aveti intrebari sunati 0744 207 743.

alex in iulie 26th, 2015

ce e mai bine daca ai o casa cu etaj dar pe jumatate deci sus numai 2 camere restul pod e mai bine sa ridic si in spate sa am acoperis de a intregul si apare inca un dormitor o baie si o debara sau uscator sau sa daram camerele din etaj si sa ridic 2 camere si o debara de haine nu stiu cum se spune si camera centralei alaturi de casa si casa ramane numai pe pamant fara etaj numai ca am de facut alta compartimentare pe jumatate de casa la parter

avram in iulie 26th, 2015

Pt. Alex: tu înțelegi ceva din ce ai scris.?, nu ai virgulă, punct, etc…sau habar nu ai ce înseamnă?

mocanu in iulie 26th, 2015

Buna ziua,
Nu vad sensul la placa , care tot va trebui izolata termic , deci costuri suplimentare . Am desfacut casa facuta de americani in 1914 si care avea planseele di grinzi lemn, tencuite si sant intr-o stare impecabila . Nu ai nici un motiv sa nu mai tina inca 100 ani . Placa va ingreuna casa si va fi ce-a care balanseaza casa la cutremur . Acum totul depinde de cum doriti sa faceti podul ( utilizabil sau nu sau partial utilizabil ) si in functie de bugetul planificat , aveti variante constructive . Ex sistemul mytek , va fi cel mai rapid si eficient . Depinde si de forma acoperisului si inaltimea la coama . Ca izolatie la plafon , minim 300 mm .
Daca mai doriti detalii , va stau la dispozitie si va pot trimite si poze .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456 m_u_c1992@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii