Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfat pentru usile de interior: HDF sau MDF?

Ma puteti ajuta cu un sfat legat de usile de interior? Care e diferenta sau ce material e mai bun HDF sau MDF? Miezul sa fie fagure de stabilizare sau pal perforat, si imi puteti recomanda si niste firme de usi eventual? Multumesc.


Intrebare de la Stefana, pe adresa redactiei: Rog sfat pentru usile de interior: HDF sau MDF?

4 răspunsuri la “Rog sfat pentru usile de interior: HDF sau MDF?”

Buna ziua, Stefana!

Nu cunosc foarte bine „tainele” usilor din interior, dar iti voi impartasi din ceea ce stiu despre ele. Diferentele intre MDF (medium density fiber) si HDF (high density fiber) sunt aproape insesizabile in opinia unora, cele din urma fiind mai grele si risca sa se lase mai repede in timp. De asemenea, ambele tipuri de usi de interior arata foarte bine si au aproximativ acelasi tip de structura interioara (alveole din carton in forma de fagure), ce asigura o rezonabila izolare fonica. Unele voci sustin ca usile din HDF sunt mai rezistente la zgarieturi, in timp ce altele contrazic aceasta opinie, sustinand ca cele din MDF furniruit reprezinta o alegere mai sigura (se zgarie ceva mai greu decat modelele vopsite).

Orice model ai alege, cred ca ideal este sa te asiguri ca tocul sa fie realizat din lemn, daca vrei sa reziste mai mult in timp.

Asteptam cu interes si alte pareri pe acest subiect 🙂

Buna ziua Victoria ,
Urmaresc cu atentie si de ceva timp toate postarile din acest site si tin sa mentionez ca sunt foarte utile celor care construiesc si nu au experienta. Am observat si zambesc de fiecare data cand persoane atat de calificate in acest domeniu scriu atat de slab calitativ si cu greseli gramaticale/lipsuri evidente.Daca au probleme in redactarea si exprimarea curenta pot deduce cat de calificati sunt si cum te poti pricopsi cu o astfel de echipa . Tot respectul celor care scriu si explica profesional si la obiect totul .
Doream sa aflu ce calificare detii pentru ca am nevoie in curand de o colaborare in a aplica cele mai bune solutii pentru o casa si alte anexe pe care le am in vedere. Apreciez enorm modul in care te implici si redactezi toate detaliile si sfaturile pe care le emiti .Vad si observ ca iti place enorm ce faci,observ calitate, inspiratie si solutii pliate atat pe ce doreste clientul ( FF important ) cat si pe ce se poate face.
Concret am nevoie de un proiect reusit finalizat pe baza de fotografii personale,idei ,sugestii,discutii proactive, pe care sa l conturez impreuna cu cineva implicat si calificat .
Multumesc si rog contact pentru a discuta .
Catalin ifrim 0758101301

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *