Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfaturi pentru amenajare dormitor in stil scandinav

Buna ziua. Intentionez sa redecorez dormitorul (aproximativ 12 metri), si m-am orientat catre stilul scandinav. Parchetul este nuanta stejar iar peretii albi, exceptand un perete, cel din spatele patului pe care am pus tapet alb – negru.
Mobilierul va fi alb, m-am gandit la un pat tapitat, o comoda dubla cu sertare, si un dulap cu usi glisante.
Referitor la usile glisante nu stiu ce combinatie s-ar potrivi mai bine cu camera, pot sa aleg intre usi glisante din oglinda, din sticla alba lucioasa, alb (simplu)… sau o combinatie dintre acestea.
Care credeti ca ar fi cea mai buna alegere pentru usile dulapului?


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Rog sfaturi pentru amenajare dormitor in stil scandinav.

3 răspunsuri la “Rog sfaturi pentru amenajare dormitor in stil scandinav”

Buna, Gabriela!

Frumoasa alegere pentru amenajarea dormitorului! In opinia mea, ai ales foarte bine atat finisajele, cat si mobilierul, asa ca sunt convinsa ca vei alege si cel mai potrivit model de dulap pentru haine 🙂 N-o sa-ti indic alegerea unui anumit model, intrucat stilul scandinav „imbratiseaza” atat dulapurile simple, cu finisaj lucios sau mat, cat si pe cele cu sticla clara sau sablata sau pe cele cu fronturile placate cu oglinzi. Daca ar fi vorba despre dormitorul meu, as alege un model care sa fie prevazut cu cel putin o oglinda in care sa ma pot vedea din cap pana in picioare, ca doar aceasta este camera in care ma imbrac. Ca o alternativa pentru situatiile de acest gen sunt oglinzile stativ, acelea care sunt montate pe un cadru si pot fi miscate cu usurinta. Acest model de oglinda este adesea intalnit in amenajarile in stil scandinav, mai ales atunci cand spatiul permite.

Arata foarte bine oglinzile stativ in dormitor. Interesant si inedit, Am vazut undeva, intr-o locuinta. Cu grija insa, daca aveti copii mici care au acces in dormitorul parintilor. Copiii pot fi tentati sa atinga, sa testeze, sa se joace pur si simplu, cu oricare obiect ce li se pare interesant. Si in afara de faptul ca pentru copii, orice poate fi interesant, o oglinda stativ, ar fi pentru ei o atractie irezistibila. In rest, OK! Poate va duceti undeva, la niste magazine de mobila si de decoratiuni interioare, pentru a vedea „pe viu” oglinzile stativ si felul in care acestea dau infatisare incaperii.

Foarte bine punctata atentionarea, Cornelia. Multumesc pentru completarea adusa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *