Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi alegere mobila in dormitor

Buna seara! Va rog sa-mi dati cateva sfaturi pentru alegerea mobilei din dormitor.
Tamplaria pvc este nuc, usa nuc verona, parchetul nuc amer, peretii sunt cacao cu lapte si tavanul alb.
Va multumesc!


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Sfaturi alegere mobila in dormitor.

7 răspunsuri la “Sfaturi alegere mobila in dormitor”

Dupa cum descrieti tamplaria, usile, parchetul si zugraveala, inteleg ca acestea sunt pe tonuri de maro, deci cred ca ar merge asortate cu o mobila de culoare crem, verde maslina, galben lunar sau, dupa gustul meu, chiar cu o mobila de culoare grena, in acest caz, obtinand un efect mai sobru si mai „umbrit” al dormitorului. Desigur, toate celelalte acesorii, perdelele si draperiile sau jaluzelele, covorul (daca folositi), lenjeriile de pat,cuverturile, aplicele sau lampa, etc, vor fi si ele alese, astfel incat, sa obtineti o armonie coloristica de bun gust. Pentru aceasta,folositi culori complementare culorii mobilei pe care ati ales-o, sau culori contrastante. De exemplu,daca ati alege mobila de culoare grena, o lenjerie complet alba sau o lenjerie alba cu bordura grena ar da dormitorului dumneavoastra, un accent de eleganta si prospetime in acelasi timp. Nu mai dau si alte exemple, sunt sigura ca va veti descurca de minune!

Buna, Gabriela!

Subscriu celor spuse de Cornelia. Si eu sunt de parere ca in marea de maro pe care o ai in dormitor ar merge o mobila in nuante deschise, pentru obtinerea unui contrast placut. Si asa cum spunea Cornelia, pe langa mobila, ar trebui sa acorzi importanta si celorlalte elemente ale decorului, daca vrei sa fie unul armonios: perdele, draperii, corpuri de iluminat, lenjeria de pat sau covorul 🙂

Buna,

As dori cateva sfaturi in ceea ce priveste alegerea mobilei de dormitor, avand in vedere ca peretii vor fi albi cu exceptia celui de la capul patului care va fii lila. Precizez ca parchetul de asemenea va fii alb.

Multumesc frumos!

Eu m-as gandi la o mobila lemn natur, o nuanta foarte deschisa, avand in vedere peretele vopsit in culoarea lila. Apoi,asortati cu niste perdele, draperii sau jaluzele lila sau alb cu lila, plus cu o mochetica de o nuanta de lila ceva mai inchisa decat restul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *