Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi in legatura cu decorarea casei – combinatii culori

Buna ziua. As avea nevoie de niste sfaturi in legatura cu decorarea casei. Bucataria va fi open space cu livingul si as dori ca mobila, atat la living cat si la bucatarie sa contina culoarea capucino, iar pentru decoratiuni o sa folosesc turcoazul. Imi puteti spune la mobila de bucatarie cu ce as putea combina culoarea capucino, cum ar trebui sa zugravesc peretii, canapeaua ce culoare ar trebui sa aiba si ce nuanta ar merge pentru parchet.
Mentionez ca geamurile si usile de interior vor fi nuc.
Multumesc!


Intrebare de la Loredana, pe adresa redactiei: Sfaturi in legatura cu decorarea casei – combinatii culori.

2 răspunsuri la “Sfaturi in legatura cu decorarea casei – combinatii culori”

Buna, Loredana!

Pentru ca esti decisa sa folosesti accesorii si elemente decorative turcoaz cred ca ar trebui sa asortezi mobila cappuccino cu alb. In cazul bucatariei,de exemplu, poti alege albul pentru blatul de lucru si pentru blatul mesei in jurul careia veti manca. Acelasi alb ar trebui sa fie ale si pentru pereti, tavan si corpuri de iluminat.

In ce priveste alegerea parchetului, cred ca ar trebui sa iei decizia in functie de suprafata incaperii, dar eu as merge pe ceva deschis si luminos. Ca sa decizi mai usor in privinta parchetului, citeste articolul: https://www.casadex.ro/2015/06/tendinte-actuale-in-alegerea-parchetului-sau-ce-parchet-este-la-moda-in-2015/

Canapeaua… daca vrei ceva cu adevarat spectaculos, cumpara o canapea turcoaz care va capta atentia celor care vor pasi pragul casei. Iar daca ti-e teama sa folosesti turcoazul intr-o asemenea proportie, alege un model gri, alb sau cafea cu lapte, pe care il poti accesoriza cu pernute decorative turcoaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *