Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi mobila bucatarie open space pentru o casuta la tara

Am construit de curand o casuta la tara si va rog sa ma sfatuiti in legatura cu mobila de bucatarie (culoarea ei). Precizez ca bucataria este openspace, iar livingul are podina din dulap (lemn natur) cu grinzile la vedere (in culoarea nuc inchis. Usile sunt tot din lemn, peretii albi, iar pardoseala acoperita cu parchet inchis, tot nuc.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Sfaturi mobila bucatarie open space pentru o casuta la tara.

2 răspunsuri la “Sfaturi mobila bucatarie open space pentru o casuta la tara”

Buna, Mirela!

Tare sunt curioasa cum arata casuta construita de tine 🙂

Avand in vedere ca pardoseala si grinzile de pe tavan sunt inchise la culoare, cred ca ar trebui sa alegi o mobila din lemn sau din mdf ce imita lemnul (exista fronturi din mdf cu design rustic, de o calitate foarte buna) intr-o nuanta cat mai deschisa. Variantele sugerate de Serafina sunt toate potrivite, iar daca ar fi sa aleg eu nuanta, as merge fie pe un galben pal, fie pe un crem prafuit cu mici elemente colorate, cum poti vedea in prima imagine din articolul recomandat de Serafina.

Eu o sa mai vin cu o completare si cu o sugestie: ia in calcul mobila inzidita de bucatarie (iata si un articol pe acest subiect care contine si galerie foto: https://www.casadex.ro/2014/04/bucataria-inzidita-frumoasa-unica-si-durabila-15-modele-superbe/), mai ales daca stii vreun mester priceput care poate executa asemenea lucrari in baza unei imagini sau a unei schite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *