Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa inchid un living – va rog idei

Am un living pe care vreau sa-l inchid si nu stiu cum deoarece nu as vrea sa ridic din nou un perete. As vrea ceva mai trasnit. Peretele mi-ar lua din lumina camerei. Livingul face legatura dintre bucatarie si sufragerie. Vreau sa-l inchid deoarece gatesc foarte mult, iar mirosul de mancare se duce in casa. Mentionez ca departajarea dintre cele doua, acum este facuta printr-un bar cu un perete jumatate din rigips.


Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Vreau sa inchid un living – va rog idei.

3 răspunsuri la “Vreau sa inchid un living – va rog idei”

Un perete din sticla n-ar fi o idee? Nu cunosc termenii tehnici, insa cred ca se poate monta in prelungirea peretelui din rigips care este acum bar un geam din sticla mata alba si o usa (poate chiar glisanta?) cu acelasi tip de sticla in golul care va ramane.

Buna, Simona!

Daca vrei sa separi fizic bucataria de restul casei pentru a preveni raspandirea mirosului de mancare, fara a obtura trecerea luminii naturale, solutia prezentata de Meda este cea mai potrivita. Un exemplu similar gasesti in articolul urmator: https://www.casadex.ro/2015/07/un-apartament-frumos-amenajat-pe-placul-meu/, drept ca usa bucatariei nu este glisanta, asa cum a recomandat Meda. Si apropos, ideea cu sticla mata mi se pare iar foarte faina, ba chiar ii poti solicita unei firme specializate in gravura laser pe sticla sa graveze pe geamul alb sablat un imprimeu pe placul tau: fluturi, flori, un copac cu funzele in vant sau pur si simplu niste dungi orizontale dispuse din loc in loc 🙂

Buna ziua. As dori sa-mi recomandati o firma din Bucuresti care inchide in sticla bucatarii de apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *