Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa ridic o casa la rosu in Campina, Prahova

Buna ziua! Caut firma de constructii pentru constructia unei case in Campina, Judetul Prahova. Este depusa documentatia la Primarie pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Ma intereseaza ridicarea la rosu.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Vreau sa ridic o casa la rosu in Campina, Prahova.

6 răspunsuri la “Vreau sa ridic o casa la rosu in Campina, Prahova”

Bună seara, doamna Anca! Cu mare drag vă putem onora cererea de executie și va putem face o oferta buna de preț. Reprezint o echipa cu o vasta experienta în domeniul construcțiilor la rosu, la gri, la cheie, și al amenajarilor, cu sediul în Breaza (lângă CAmpina). Acum pe perioada verii avem și oferte de preturi care mi-ar face placere sa le discutam, insa voi avea nevoie de detalii suplimentare (schita/proiectul). În speranța unei bune colaborări vă doresc toate cele bune și aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră.

Cu stima,
Adriana Neagoe
Tel.: 0732866697
Mail:office.dechouse@gmail.com

Buna ziua. Sunt o firma serioasa din Prahova apropiere de Campina si va pot oferi o oferta buna de pret la rosu daca imi trimiteti proiectul la adresa ionutpop74@yahoo.com .Daca ne intelegem va pot face si finisajele .Ma puteti contacta la nr. 0724671623.Multumesc si astept un raspuns.

Bună ziua!

PENTRU MANOPERĂ LA ROȘU cu materialele proprietarului un preț aproximativ ar fi 50 euro, iar un preț aproximativ PENTRU MANOPERĂ LA CHEIE cu materialele proprietarului un preț aproximativ ar fi 100 euro,
Silvestru Sterie
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

BUNA ANCA!

SUNT SANDU DIN BAICOI PH, SI DE 15 ANI CONSTRUIESC SI REPAR ORICE IN JUDETUL PH. AM LUCRARI FACUTE IN PH CARE SE POT VEDEA, SI DEASEMENEA SE POATE VORBI CU PROPIETARII. DACA DORESTI NISTE PRETURI DE BUN SIMT SI O COLABORARE PE CINSTE MA POTI CONTACTA LA TF:0723194321.CU STIMA SANDU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *