Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere corp iluminat in bucatarie – rog sfaturi

Buna ziua, as dori sa cumpar un corp de iluminat deasupra mesei in bucatarie si va cer un sfat. Care ar fi cel mai potrivit? Masa este maro nuc, iar peretii in bucatarie sunt crem, peretele din fata mesei este cu tapet imitatie de piatra. Va multumesc si va doresc o zi placuta.


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Alegere corp iluminat in bucatarie – rog sfaturi.

4 răspunsuri la “Alegere corp iluminat in bucatarie – rog sfaturi”

Buna, Mirela!

Ce alte elemente sunt prezente in decorul bucatariei? Predomina cumva accesoriile (manerele dulapurilor, galeria perdelei de la geam, bateria chiuvetei etc.) din inox sau din fier forjat/imitatie fier forjat?

Revin cu precizarile necesare.Manerele dulapurilor,galeria de la geam sunt gri satinat,daca ma exprim bine,iar bateria este inox.Scaunele sunt cu spatar metalic lucios.
Multumesc!

In acest caz ar fi indicat ca si corpul de iluminat sa fie din otel cromat (inox), in ton cu celelalte accesorii metalice din decor. Daca rolul lustrei se limiteaza doar la iluminatul locului de luat masa, cred ca ai putea alege un model suspendat, cu doua sau trei abajururi din sticla alba mata sau crem care sa directioneze lumina spre suprafata mesei.

O sa tin cont de sfatul tau si multumesc mult si de rapiditatea cu care mi-ai raspuns.
Mult succes in tot ce faci pentru noi cei care avem nevoie de ajutorul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *