Categorii
Intrebari de la cititori

Am de finisat parterul unei case, instalatii, gresie etc

Buna ziua, as dori sa pun o intrebare referitor la casa mea. Am cumparat o casa cu etaj amprenta este de 80 m cu suprafata utila de 75 m; deci am tras lumina dar am avut de-a face numai cu carpaci. Ceea ce imi trebuie ar fi cam asa: Lumina pusa la punct, adica toata instalatia luata de la capat, facut panou ca am doar o siguranta, instalatia termica, adica calolifere sau instalatia in pardoseala, ceea ce ma sfaturiti ca ar fi mai bun, glet pe toti peretii circa 115 m patrati, canalizarea deoarece a fost racordata la o fosa si canalizarea au adus-o anul acesta, gresie si faianta in baie cu sanitarele montate, cele pe care le voi cumpara eu, gresia si sanitarele care per total sunt in jur de 12.000 ron. Scara din beton armat 9 cu 5 scari si un perete tras la scara pentru a delimita intrarea de la etaj care ar trebui sa fie al fiului meu, cu usa care tot eu am sa o cumpar. Pentru moment fac numai parterul, etajul cand voi avea bani adica cei 75 m patrati utili. Cu stima si respect astept un pret cu aproximatie.


Intrebare de la Lilian, pe adresa redactiei: Am de finisat parterul unei case, instalatii, gresie etc.

6 răspunsuri la “Am de finisat parterul unei case, instalatii, gresie etc”

Un pret corect se stabileste numai la fata locului nu teorii in fata calculatorului.Aici pe acest sait se construieste in fata calculatorului.Daca te intereseaza ma gasesti la nr.tel 0769942980. Salut.

Suntem din Maramures si executam lucrari de constructii,finisaje interioare si exterioare la preturi rezonabile.Pentru relatii sunati la tel.0728903340.Cu stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *