Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Anunt umanitar: casa le-a fost distrusa de un incendiu


Oameni dragi, vreau sa va impartasesc si voua necazul unei familii din Maramures, o familie de oameni tineri, harnici, cu mult bun simt, parinti a doi copii: o fetita de 4 ani si un baietel de 5. Oamenii acestia, n-au avut ei niciodata prea multe, sursa de venit sigura nu au, se ocupa cu cresterea animalelor. Cu greu si-au renovat anul acesta, o casuta batraneasca, mai exact doua incaperi si un hol, si dupa ce le-au vazut gata, nu s-au bucurat prea mult de ele… in cursul zilei de luni, 17.08.2015, casa a fost distrusa in totalitate de un incendiu. Au ramas doar cu hainele de pe ei!!! Copiii sunt la o ruda, pentru ca efectiv nu au unde sa doarma. Cel mai dureros este sa raspunzi unui copil: mami, noi unde o sa dormim? n-o sa mai avem o casa niciodata?
Stiu ca fiecare avem probleme, greutati, insa mai stiu ca fiecare din noi putem contribui cu ceva, cat de putin CONTEAZA! pentru noi e putin, pentru ei inseamna enorm!!!
Noi avem trei copilasi mici si din putinul nostru incercam sa-i ajutam cum putem! Va multumesc in numele lor, din suflet!
Tatal se numeste Put Vasile si are nr. de tel: 0755825796
cont deschis la BRD Sighetu Marmatiei: RO35BRDE250SV56780942500
Com. Desesti, sat Harnicesti, jud. Maramures, str.Principala, nr.99.


http://www.actualmm.ro/foc-pe-arsita-doua-case-au-fost-mistuite-de-flacari-la-harnicesti-fotovideo/

Anunt umanitar de la Ioana Balas, pe adresa redactiei: Casa le-a fost distrusa de un incendiu.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii