Categorii
Stiri

Anunt umanitar: casa le-a fost distrusa de un incendiu

Oameni dragi, vreau sa va impartasesc si voua necazul unei familii din Maramures, o familie de oameni tineri, harnici, cu mult bun simt, parinti a doi copii: o fetita de 4 ani si un baietel de 5. Oamenii acestia, n-au avut ei niciodata prea multe, sursa de venit sigura nu au, se ocupa cu cresterea animalelor. Cu greu si-au renovat anul acesta, o casuta batraneasca, mai exact doua incaperi si un hol, si dupa ce le-au vazut gata, nu s-au bucurat prea mult de ele… in cursul zilei de luni, 17.08.2015, casa a fost distrusa in totalitate de un incendiu. Au ramas doar cu hainele de pe ei!!! Copiii sunt la o ruda, pentru ca efectiv nu au unde sa doarma. Cel mai dureros este sa raspunzi unui copil: mami, noi unde o sa dormim? n-o sa mai avem o casa niciodata?
Stiu ca fiecare avem probleme, greutati, insa mai stiu ca fiecare din noi putem contribui cu ceva, cat de putin CONTEAZA! pentru noi e putin, pentru ei inseamna enorm!!!
Noi avem trei copilasi mici si din putinul nostru incercam sa-i ajutam cum putem! Va multumesc in numele lor, din suflet!
Tatal se numeste Put Vasile si are nr. de tel: 0755825796
cont deschis la BRD Sighetu Marmatiei: RO35BRDE250SV56780942500
Com. Desesti, sat Harnicesti, jud. Maramures, str.Principala, nr.99.


actualmm.ro/foc-pe-arsita-doua-case-au-fost-mistuite-de-flacari-la-harnicesti-fotovideo/

Anunt umanitar de la Ioana Balas, pe adresa redactiei: Casa le-a fost distrusa de un incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *