Categorii
Utile

CASTIGATORUL storcatorului de citrice si ce CADOU urmeaza in luna AUGUST

cantar tefal

Urmeaza sa oferim cadoul pentru unul dintre comentariile lunii IULIE. Cum bine stiti, cadoul pentru luna IULIE este un storcator de citrice, marca GORENJE. Hai sa vedem cine e norocosul sau norocoasa.


Pana atunci va anunt, ca de obicei, ca am ales si am cumparat deja CADOUL pe care il vom oferi la finalul lunii AUGUST. Vom urmari si in aceasta luna comentariile adaugate la articole sau la intrebari, si vom oferi cadou, la inceputul lunii septembrie, prin tragere la sorti, unuia dintre voi, cei care ati comentat, un cantar corporal de baie, marca TEFAL. Recunosc ca ideea mi-a venit cand m-am apucat de slabit si am cumparat si pentru mine unul :).

Ce trebuie sa faci: intri in lista de intrebari sau la orice alt articol din casadex.ro si adaugi un comentariu util. E simplu. Practic, ii ajuti pe cei din comunitate cu un raspuns util si poti sa primesti un cadou util 🙂
Nu uita sa folosesti adresa de mail corecta, cand comentezi. La acea adresa vei primi emailul in care anuntam castigatorul.
Luna de luna vom alege un alt produs, pe care il vom oferi in dar unuia dintre voi. Fii pe faza!
(Cadoul va fi trimis prin curier, pe teritoriul Romaniei)

Si acum, castigatorul storcatorului de citrice din luna IULIE este: Radu Dan, iar comentariul lui poate fi gasit la intrebarea: Vreau sa imi fac un dus in curte – rog sfaturi si idei
Va fi contactat pentru stabilirea detaliilor, prin emailul pe care l-a completat la adaugarea comentariului, unde trebuie sa confirme, in termen de 30 de zile, primirea mailului nostru.
SUCCES in continuare tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *