Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa de mesteri pentru finisaje interioare si exterioare in Ilfov

Am nevoie de o echipa de mesteri (dar nu de genul care stie de toate si de fapt nimic bine) pentru lucrari de finisaje la interior si exterior pentru o casa situata in Domnesti – Ilfov.
Stadiul actual este de gri. Astept raspunsul pe mail celor interesati de executie.


Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Caut echipa de mesteri pentru finisaje interioare si exterioare in Ilfov.

5 răspunsuri la “Caut echipa de mesteri pentru finisaje interioare si exterioare in Ilfov”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de finisaje interioare si exterioare,dumneavoastra aduceti revista si bani si se rezolva,pentru ca lucrul bun necesita timp,bani si inclusiv materiale de calitate. Rog si ofer seriozitate maxima.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna seara,pentru Liviu,avem exact ce va trebuie.Va rugam sa ne contactati pentru discutii la tel 0760065717.Sintem din Bucuresti

Va pot oferii și garanta lucrări de finisaj executate în mod profesional, în plus sunt specializat în domeniul zugrăvelilor decorative de genul Stuccovenezziano, Instinto cadoro etc, puteți viziona pagină mea de facebook stuccomezei 0724045671.

Există în România/București/Ilfov firmă sau echipă de profesioniști serioși ,de cuvânt,oferind calitate și profesionalism?????
Până în prezent am acceptat trei oferte, primul fiind cunoștință ( m-a dus cu vorba până nu am mai dat de el),al doilea vine din republica Moldova, i-am acceptat prețul plus că mi-a cerut să locuiască muncitorii în casă,zis și făcut. Nu mai răspunde la telefon.
Al treilea este din partea Transilvaniei ,am zis că sunt oamenii mai de cuvânt și serioși (avea câteva lucrări de terminat),a văzut lucrarea,am bătut palma , preț acceptat și nu mai răspunde la telefon.
Domnilor meseriași, stimați români ce se întâmplă cu voi? Știm că sunt puțini meseriași în țară dar asta nu înseamnă să încurci și să-ți bați joc de clienți.
Pentru cei care sunt într-adevăr profesioniști și au cuvânt…..am o casă și vreau săi fac lucrurile de finisare exterior- interior.
Dacă cineva este interesat pentru lucrarea de finisare exterior (termosistem) 300 Mp în localitatea Mănăstirea -Crevedia jud Dâmbovița îi rog să mă contacteze.
Cei ce oferă preturi la plesneală să se abțină. Technisan72@gmail.com sau 0757401207

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *