Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg pentru mobila in sufragerie?

Buna ziua. Intr-o sufragerie 4.30/3.20 parchet cires salbatic, usi kalvados, peretii un mov pal. Ce culoare ar trebui sa fie mobila?


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg pentru mobila in sufragerie?

2 răspunsuri la “Ce culoare sa aleg pentru mobila in sufragerie?”

Buna! Eu as schimba culoarea peretilor care pare sa incurce cel mai mult decorul. Nu vad deloc potrivit movul, deschis sau inchis, cu nuantele rosiatice ale parchetului si usilor. Incearca mai bine un verde deschis in culoarea uleiului de masline si apoi poti cumpara o mobila paltin crem, pin avola alb, sampanie, bej sau fildes.

Buna Claudia,

Doresc sa-ti spun ca si eu, de asemenea, am optat pentru decorarea unui living mov, care, avand peretii albi, aiesit foarte frumos. Nu vad un inconvenient in culoarea peretilor tai. Eu as merge (cum am si procedat la mobila de la mine) pe o combinatie mov/lila cu culoarea parchetului. Totodata, avand peretii albi, eu am introdus in aspectul mobile si corpuri albe de mobila, dar in cazul tau nu cred ca mai este nevoie. Pentru a nu crea impresia de un living „respingator” (avand in vedere ca mov este la limita culorilor dintre cald si rece) ti-as recomanda sa optezi pentru o perdea/draperie de culoare cat mai deschisa care sa lumineze incaperea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *