Categorii
Intrebari de la cititori

Ce fel de tabla ma sfatuiti sa aleg pentru invelitoarea casei?

Sunt la momentul alegerii invelitorii pentru casa. Ce fel de tabla m-ati sfatui sa aleg?


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Ce fel de tabla ma sfatuiti sa aleg pentru invelitoarea casei?

8 răspunsuri la “Ce fel de tabla ma sfatuiti sa aleg pentru invelitoarea casei?”

SALUTARE IULIAN!

EU ITI RECOMAND,TABLA GERARD ESTE GARANTATA 50 DE ANI, SI IMITA CU BRIO TIGLA CERAMICA.SPOR LA LUCRU

Eu tocmai ce am pus tabla finnera de la Ruukki si sunt foarte multimit cum a iesit ca si estetic in timp vedem si cum rezista,daca iei tot sistemul e foarte bn,am fost foarte multimit cum a venit Transportata si ambalata direct din Finlanda!!!

Daca bugetul este limitat alegeti o tabla „normala”, oricum toate se lauda a fi cele mai bune si, in final, vei constata ca cele mai multe sunt pacaleli.

Pentru cel care recomanda mai sus Ruukki, sunt unul patit cu ei (livrare marfa gresita, tabla decolorata pe casa la nici un an dupa montaj). Cat despre faptul ca e adusa din Finlanda … nu stiu cine mai poate crede asa ceva 🙂 atata timp cat ei aduc materie prima de pe unde pot iar tabla o produc la Bolintin, langa Bucuresti.

Poate doar daca a comandat ceva direct din Finlanda care a a costat de 5 ori cat e orice tabla similara in Romania dar m-as indoi sa fie cineva asa de larg la punga si in acelasi timp sa aiba hobby comentarea pe CasaDex 😀

Succes in alegere!

Depinde, bineinteles, de buget. Eu am ales o tigla metalica tip Lindab. Nu am avut bani de ceramica sau roca vulcanica. acum 3 ani am luat cam cu 5 e/mp.
Ai grija la astereala, cei de la Lindab spun ca daca sarpanta este mare nu mai este necesara placarea cu scandura ci prinzi sipca de capriori (economiue de material).
succes!

Construirea casei!!! Eu am spus ce am ales eu si ca am fost foarte mulțumit de tot, ca si durabilitate nu am de unde sa stiu, om trai si om vedea! si cu datul cu părerea despre buget si unde este făcută nu ai de unde sa sti tu. intr-adevar daca iei o tabla ieftină si fara hârtii unde atesta calitatea si proveniența marifii,da poti sa spui ca o face oricine in spatele casei! Daca vrei sa recomanzi ceva in afara de tabla ,,normala”fa-o frumos si omul din mai multe comentarii poate sa aleagă ce i se potrivește mai bine!nu am hobby sa comentez pe casadex,sunt un cititor ca oricare altul ca i-a fost de folos casadex si daca pot recomanda sau sfătui pe cineva o fac ca si alți au făcut-o pentru mine!! Cu respect Salutari!

Pentru Nico, fericitul posesor de tabla fabricata in Finlanda 😀
Eu am incercat sa-i feresc pe cititori in a suferi deceptii in dragostea pentru tabla „finlandeza”. Am spus si eu o parere, la fel ca dvs. pentru a echilibra putin lucrurile.

Tabla normala? Ce se vinde prin magazinele de bricolaj, 0,4 – 0,5 mm la costuri 10-15 lei/mp. Decat sa platesti dublu si peste 2-3 ani sa cauti firma finlandeza care ti-a oferit garantie pe hartie si apoi sa te trezesti ca meseriasii n-au respectat o chichita din manualul de instructiuni => garantie ZERO …

Construirea casei! Decepții in dragoste poate avea orice posesor de tabla fie ea finlandeza sau orice tip,dar nu cred eu ca o tabla sa zicem de 10-15 RON se poate compara cu o tabla de la 40 50 RON in sus care se poate vedea diferența la ochiul liber de calitate! O investitie mai mare cred ca are si durabilitate mai îndelungata! Dar sunt cazuri cum ați spus dar rare cred.sper sa nu fiu printre ele ;)si cu garanția pot sa ii trag la răspundere daca s-a greșit la montaj pentru ca pe lângă garanția tablei am si pe montaj care este facut cu firma distribuitoare in România, cum am zis sper sa nu fie nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *