Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri instalatie sanitara si termica, casa in Suceava

Cam cat ar costa instalatia sanitara la o casa? 2 bai si o bucatarie, manopera + materiale. Dar cea termica? Ce cuprinde? (sursa lemn)
Casa are 70 m2 sol + 75 etaj, orasul Suceava.


Intrebare de la Ovidiu, pe adresa redactiei: Costuri instalatie sanitara si termica, casa in Suceava.

2 răspunsuri la “Costuri instalatie sanitara si termica, casa in Suceava”

0756262041 cristi.gabor.nt@gmail.com si putem discuta mai detaliat.asa nu se poate da nici un pret difera instalatie , materiale, centrala, casa (p-e sau p) incalzire pardoseala sau calorifere, calorifere aluminiu sau otel, etc.daca aveti un proiect si il puteti trimite pe email si o discutie la fata locului va pot face o oferta concreta si accesibila, garanti si factura daca e cazul

buna seara
detaliile pe care le-ai dat sint fabuloase dar din nefericire inutile pot doar sa-ti spun costurile cu instalatiile la o casa ajung cam la 15-20% din valoarea constructiei,vorbim de instalatii corect facute unde se respecta tehnologia impusa de sistemul ales ex la instalatiile de CU cu lipire capilara este obligatoiu sa se curete instalatia de pasta decapanta ramasa in interior care corodeaza in timp instalatia sau la cazanul pe lemne cosul trebuie facut corect conform prescriptiilor din cartea cazanului si daca ai cazan ieftin tip viadrus cosul ar putea sa fie mai scump etc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *