Categorii
Intrebari de la cititori

Cu ce asortez usile interioare stejar auriu?

Va rog, cu ce asortez usile interioare stejar auriu? Ce nuanta parchet sa aleg, treptele de la scara, culoare camere (living, bucatarie, dormitoare). Multumesc!


Intrebare de la Lili, pe adresa redactiei: Cu ce asortez usile interioare stejar auriu?

Un răspuns la “Cu ce asortez usile interioare stejar auriu?”

Buna, Lili!

Bine ai venit in comunitatea casadex.ro 🙂 Ca sa nu te complici prea tare, alege un parchet stejar auriu, mergand pe aceeasi nuanta si pentru treptele scarii interioare.

Altfel, pentru conturarea decorului din camere, mai exact pentru alegerea culorilor, te sfatuiesc sa ai in vedere faptul ca stejarul auriu este o culoare in care predomina nuantele calde, cu tenta galben-aurie ce poate vira spre rosiatic. Ceea ce, in opinia mea, recomanda evitarea folosirii culorilor reci (albastru, verde, violet etc) si alegerea celor din paleta culorilor calde ale spectrului cromatic (tonuri deschise de galben, bej, crem, culoarea untului, mierii sau a fildesului, nuanta caiselor coapte, tonuri bogate de rosu, grena, burgundy, marsala etc). In articolul urmator vei gasi o colectie de imagini cu interioare in decorul carora predomina nuantele sugerate mai sus: https://www.casadex.ro/2015/07/7-idei-de-efect-pentru-amenajarea-unui-living-mic-si-frumos/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *