Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa-mi renovez baia, doresc sfaturi cu privire la gresie, faianta, culori

Bună ziua. Doresc sa-mi renovez baia (de aproximativ 5mp, cam patrata) si sa renunt la faianta pusa pana sus in tavan. As dori sa-mi dati un sfat cu privire la culori, gresie, faianta, mobilier. Baia actuala are cabina de dus, ma gandeam sa pun o cada, dar nu stiu exact daca spatiul imi permite. Imi doresc o baie spatioasa (sau ma rog, sa-mi creeze impresia de spatiu)


Intrebare de la Simona, pe adresa redactiei: Doresc sa-mi renovez baia, doresc sfaturi cu privire la gresie, faianta, culori.

Un răspuns la “Doresc sa-mi renovez baia, doresc sfaturi cu privire la gresie, faianta, culori”

Buna, Simona!

Sunt convinsa ca nu vei intampina dificultati in inlocuirea cabinei de dus cu o cada de baie, chiar daca aceata nu are mai mult de 5 mp. Banuiesc ca aceasta a fost inlocuita cu cabina de dus la ultima renovare. Iar ca sa creezi iluzia de spatiu te sfatuiesc sa alegi finisaje in culori deschise, luminoase, eventual cu suprafata lucioasa, cacarteristica ce va contribui la cresterea gradului de luminozitate al incaperii. Daca ti-e teama sa folosesti gresie si faianta alba (pe care o poti inviora cu insertii colorate pe placul tau), poti merge pe faianta crem, bej deschis, gri foarte deschis sau pe un mozaic din sticla care sa contina mai multe nuante ale aceleasi culori (deschise, desigur).

Iata si cateva articole care sper sa te ajute in luarea deciziilor de amenajare a baii:

https://www.casadex.ro/2014/11/20-de-bai-mici-cu-decor-modern-amenajate-ergonomic/

https://www.casadex.ro/2013/09/cum-amenajezi-o-baie-de-5-metri-patrati-idei-si-imagini/

https://www.casadex.ro/2015/07/culoarea-alba-in-amenajarea-bailor-mici/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *