Categorii
Intrebari de la cititori

Dorim sa renovam / consolidam o casa veche in Cluj

Buna ziua. Am dori sa consolidam si sa renovam o casa veche de 140 mp in localitatea Dej, judetul Cluj. Trebuie facuta subfundatie in primul rand si apoi restul lucrarilor interior, exterior, acoperisul, etc. Lucrarile dorim sa le incepem in primavara daca merita consolidarea casei si va fi un proiect de durata. In caz contrar o sa optam pentru inceperea unei case noi. Luam in calcul si locuintele de lemn nou aparute pe piata. As dori oferte de la firme din domeniul renovarilor, consolidarilor, constructiilor de locuinte din zona cat mai apropiata pentru a nu avea costuri suplimentare de cazare, transport, masa. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Dorim sa renovam / consolidam o casa veche in Cluj.

4 răspunsuri la “Dorim sa renovam / consolidam o casa veche in Cluj”

buna ziua.firma noastra este din dej si a facut in zona lucrari de subzidiri.pentru a vedea daca merita consolidarea casei ar trebui stabilita o intalnire la fata locului. numar de telefon 0743 426782 sau email veliossotiris@yahoo.com .in cazul in care optati pentru o casa noua va putem pune la dispozitie si partea de proiectare.

solutia cea mai buna este o casa noua.putem sa proiectam o casa care sa fie asemanatoare cu cea existenta.tel. 0766799497

Bună ziua!

Oferta noastră pentru dumneavoastră.
Preț negociabil 70 EURO/MP pentru manoperă și pentru materialele prețul conform proiectului dumneavoastră care ar putea fi 70 – 100 EURO/MP.
Avans 30%. Reduceri de preț 50% – la manoperă.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *