Categorii
Intrebari de la cititori

Infiltratii de apa si igrasie intr-un apartament – cum se rezolva?

Buna ziua. Nu sunt meserias dar o mica reparatie, o zugraveala, stiu sa fac. Am intrat in posesia unui apartament la etajul 10 care a fost renovat de primarie acum 2 ani de zile. Problema este urmatoarea: infiltratii de apa, igrasie in toate colturile, cred ca astea s-au intamplat inainte de renovare pentru ca peretii nu par a fi uzi, umezi. In unele colturi a cazut lavabilul si gletul, a ajuns pana la placa, cum pot rezolva problema? O pot face eu? Multumesc frumos.


Intrebare de la Mihail, pe adresa redactiei: Infiltratii de apa si igrasie intr-un apartament – cum se rezolva?

Un răspuns la “Infiltratii de apa si igrasie intr-un apartament – cum se rezolva?”

Buna ziua
Incercati urmatoarea varianta de lucru .
– asigurati-va ca hidroizolatia pe acoperis nu este degradata.Daca da,efectuati hidroizolatia cu membrana termosudabila , 2 straturi, din care cel de deasupra sa fie strat cu ardezie .Se executa pe o suprafata de minim 25 cm in plus fata de lungimea si latimea apartamentului dvs. O lucrare de hidroizolatie mai fiabila, o puteti realiza daca gasiti un constructor care o executa cu tehnologie greceasca si cu materiale din Grecia. Sint citiva exportatori greci care si-au deschis depozita in Romania, depinde in ce localitate domiciliati.
– decopertati si uscati suprafetele din interior afectate, dupa care mergeti in depozitele de materiale de constructii ale firmei San Marco ,pe care le gasiti in multe dintre capitalele de judet,si cereti materiale pentru rezolvarea problemei pe care o aveti. Incercati sa respectati tehnologia de lucru pe care v-o recomanda depozitul. Lucrarea aceasta o puteti executa si dvs. cu un minim de scule de finisaje.
Cu stima, CAVAS. cavas33@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *