Categorii
Intrebari de la cititori

Merita sa izolez cu vata bazaltica o casa cu pereti de 36,5 cm?

Buna ziua, as avea o intrebare legata de oportunitatea izolarii unei case. As dori sa stiu daca merita sa izolez cu vata bazaltica o casa construita cu caramida de 36.5. Casa are aproximativ 200 mp de perete care necesita izolarea.
Rezulta un cost de aproximativ 20.000 de ron pentru izolarea exterioara (material + manopera) cu vata bazaltica de 80mm.
Intrebarea ar fi daca merita acest efort financiar, tinand cont ca peretele este de 36 cm, pe an in zona mea sunt cam 3 luni mai grele restul pana la 5 sunt mai usoare.
Multumesc anticipat pentru sugestii.


Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: Merita sa izolez cu vata bazaltica o casa cu pereti de 36,5 cm?

3 răspunsuri la “Merita sa izolez cu vata bazaltica o casa cu pereti de 36,5 cm?”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de izolatii cu vata minerala,polistiren extrudat/expandat.Pentru cei interesati ne gasesc la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Merita deoarece vata minerala se comporta mult mai bine in timp spre deosebire de polistiren iar peretele respira. Ca proprietati termoizolatoare sunt destul de apropiate.
O mica adaugire in legatura cu costurile.Pretul la lucrarea dumneavoastra se ridica la peste 30.000 daca lucrati cu meseriasi bunicei ca in rest sunt destul de multi nepriceputi prin piata , cel putin la montajul acestui termosistem destul de pretentios de altfel. Eu unul m-am lovit de aceasta situatie deci cunosc destul de bine.Spor la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *