Categorii
Misto, nu?

Multiplo – mobilier multifunctional modular pentru spatii mici

1-Multiplo mobilier multifunctional modular design HeyTeamCum spatiile mici sunt mereu o sursa de bataie de cap pentru proprietarii lor, din cauza dificultatii de a introduce mai multe piese de mobilier necesare intr-un perimetru adesea extrem de limitat, inventia italienilor de la HeyTeam poate fi o adevarata lovitura in domeniu.


Este vorba despre Multiplo – un concept neobisnuit, mai precis un set de piese modulare ce pot lua cu usurinta diverse forme. Astfel ca piesele Multiplo pot fi configurate pentru a forma doua fotolii, o canapea, o masuta, o platforma de joaca sau un pat si asta fara sa depui vreun efort.

Concept amuzant si design modern

Poate ca nu orice adult s-ar bucura sa-si doteze casa cu Multiplo, dar cei mici ar indragi instantaneu piesele vesele, colorate in verde fistic, pe care le vor putea manevra cu usurinta si fara ajutorul parintilor.

Nu stiu cum erai tu in copilarie, dar eu adoram sa construiesc tot felul de casute si cazemate din paturi, scaune si alte lucruri pe care le aveam prin casa si ma gandesc acum ca daca as fi avut un asemenea ansamblu de mobilier creativitatea mea de la acea vreme n-ar fi avut limite. Imagineaza-ti numai cat de usor este sa schimbi decorul unei incaperi prin simpla reconfigurare a pieselor din spuma si cu cat drag ar face un copil acest lucru.

Ansamblu de mobilier destinat spatiilor mici

Lasandu-i la o parte pe copii, conceptul italienilor de la HeyTeam se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu dificultatea amenajarii spatiilor mici, celor care isi traiesc viata intr-o singura incapere care trebuie sa suplineasca multiple functii. Altfel spus, Multiplo este ideal pentru proprietarii garsonierelor sau pentru cei care locuiesc in mansarde ample, dar necompartimentate.

Din pacate insa acest mobilier multifunctional modular este inca in stadiul de concept, asa ca nu se stie cat va costa produsul dupa intrarea in productie. Sper doar sa aiba un pret rezonabil si accesibil.

Despre un alt ansamblu de mobilier functional destinat spatiilor restranse am scris in articolul: Solutie pentru camere mici: Mobilier compact Matroshka – living, dormitor, birou, dining.

Sursa foto: HeyTeam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *