Panza freatica la adancime de ~4m prezinta riscuri pentru o casa?

Buna ziua. Doresc sa achizitionez o casa intr-o zona in care prima panza freatica este la o adancime de ~4m. Am inserat mai jos link-urile catre scan-urile cu planurile fundatiei. Actualul proprietar a cumparat casa de la dezvoltator si nu are detalii in ceea ce priveste hidroizolatia fundatiei (cel putin asa afirma). Considerati ca fiind de mare risc tandemul panza freatica – tip fundatie pentru cazul de fata? Multumesc!


http://imageshack.com/a/img540/1917/gsRshZ.jpg
http://imageshack.com/a/img538/7593/kjwxYP.jpg
http://imageshack.com/a/img537/8572/qzeWYF.jpg

Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Panza freatica la adancime de ~4m prezinta riscuri pentru o casa?1 comentariu la “Panza freatica la adancime de ~4m prezinta riscuri pentru o casa?”

  1. Buna seara,
    Panza freatica, astazi poate sa fie la 4 m, pentru ca nu a mai plouat de ceva timp, dar in realitate panza freatica poate sa urce sau sa coboare in functie de ploi, daca anul este secetos, scade , daca anul este cu ploi multe creste , precum si gradele in termometru,iar pentru hidroizolatie stati linistit, dezvoltatorii nu baga fier in fundatii d-voastra mai doriti si hidroizolatie ? e prea mult……

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.