Categorii
Intrebari de la cititori

Sfat alegere ministatie de epurare

Va rog sa-mi dati un sfat in privinta alegerii unei ministatii de epurare sau fose care este mai eficienta, construesc o casa unde nu este canalizare si nu stiu ce sa aleg pentru a nu avea probleme cu mirosul in casa, as vrea ceva bun si de durata. Multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Sfat alegere ministatie de epurare.

3 răspunsuri la “Sfat alegere ministatie de epurare”

Nu ma pricep, dar imi suna bine o ministatie de epurare. Cred ca aceasta instalatie, are tot ce ii trebuie pentru a inlocui canalizarea standard. Sunt si fosele septice din fibra de sticla, dar asa cum spune insasi denumirea, ministatia de epurare este complexa si indeplineste toate functiile necesare obtinerii unui rezultat optim.

Pentru a nu avea miros IN casa nu va trebuie ministatie de epurare ci doar o instalatie corect executata!

Daca vorbim despre mirosul din curte si acolo este discutabil. In pincipiu, avand aerisirea de la nivelul acoperisului nu veti avea miros indiferent daca aveti canalizare, fosa (septica) sau mini statie de epurare.

Fosa ecologica reprezinta o alegere mai economica, deoarece mini statia de epurare functioneaza cu un consum de energie electrica, pe cand fosele ecologice nu au nevoie de asa ceva. Ele sunt si mai usor de montat si de intretinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *