Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi achizitie coltar pentru living

Vrem sa achizitionam un coltar pentru living care are lungimea de 3.55 m. Peretele pe care vrem sa il pozitionam are o lungime de 3.95 m. Distanta intre perete si coltar este de 0,40 m. In acest spatiu de 0.40 m va fi montat si un calorifer. Intre calorifer si bratul coltarului vor ramane 26 cm. Avand in vedere acest spatiu de 26 de cm, credeti ca acest mic spatiu care ramane va da impresia de spatiu aglomerat? Camera are o lungime de 5.2 m iar latimea este de 3.95 m. Multumesc.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Sfaturi achizitie coltar pentru living.

3 răspunsuri la “Sfaturi achizitie coltar pentru living”

Nu vad de ce un gol intre perete si o piesa de mobilier ar lasa impresia de spatiu aglomerat. Poate nu vizualizez bine intregul decor, insa cred ca va faceti griji inutile.

Buna!

impresia de spatiu aglomerat va fi, avand in vedere ca ocupa cam tot peretele. Eu va propun o alta varianta…daca bratele coltarului sunt detasabile,puteti sa renuntati la ele, sau la unul din ele(de cele mai multe ori coltarele au brate voluminoase si late care le fac si mai mari ca volum)

Deasemenea, daca peretele si bugetul permite, ar fi utile niste oglinzi creative care sa dea impresia de mai mult spatiu

astept cu interes sa ne comunicati cum a iesit in final

Buna, Anca!

Cred ca aspectul final al livingului depinde foarte mult nu doar de dimensiunea si pozitia coltarului, ci si de toate celelalte elemente/piese de mobilier care vor compune decorul. Desi este buna ideea cldiei, consider ca mai simplu e sa se cumpere de la bun inceput un coltar mai mic, decat sa i se scoata bratele modelului supradimensionat despre care ne vorbeai. Oare singura optiune este alinierea canapelei cu pricina de-a lungul peretelui de 3,95 lungime? As fi curioasa sa vad o schita a livingului. Daca o ai, ne-o poti trimite la adresa andrei@casadex.ro, noi o vom atasa aici, intr-un comentariu si vom incerca sa gasim si alte variante de configurare a mobilierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *