Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare dormitor – nu stim unde sa incadram patul si dressingul

Buna seara. Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat va rog frumos?! Tocmai ce ne-am cumparat si noi casuta noastra si nu stim cum sa ne amenajam dormitorul nostru. Acesta are ca si dimensiuni lungime 320 cm si latime 415 cm, iar usa este pozitionata pe peretele de 320 cm la 190 cm si are 90 cm. Nu prea stim unde sa incadram patul, dresingul si comoda. Daca ne-ati putea ajuta cu un sfat am aprecia foarte mult.
Va multumesc!


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare dormitor – nu stim unde sa incadram patul si dressingul.

3 răspunsuri la “Sfaturi amenajare dormitor – nu stim unde sa incadram patul si dressingul”

Buna, Andreea!

Te ajutam cu tot dragul, dar ne-ar ajuta si pe noi o schita a dormitorului pe care ne-o poti trimite la adresa andrei@casadex.ro. Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom incerca sa gasim solutii pentru problema ta 🙂

Am primit pe mail, de la Andreea, pozele cu schitele apartamentului si dormitorului. Le atasez aici (plus textul din mail):

Buna ziua,
Va multumesc ca doriti sa ma ajutati cu amenajarea dormitorului. O sa pun in attach 2 poze. Una cu schita la tot apartamentul si este vorba de pozitia 2 si una doar cu schita camerei. Noua ni se pare ca nu prea avem unde sa punem un mic sifonier.
Multumesc mult!

Foarte utile schitele trimise, Andreea, asa ca acum putem trece la treaba 🙂

Cea mai buna solutie pentru situatia voastra, in opinia mea, este proiectarea si realizarea unui dulap pe coltul din drepta intrarii in dormitor. Ca sa intelegi mai exact la ce ma gandesc, te rog sa citesti urmatorul articol, unde vei gasi si cateva imagini sugestive: https://www.casadex.ro/2015/01/dormitoare-cu-mobila-pe-colt-idei/

In acest context cred ca patul ar trebui asezat cu tablia de la capul patului orientata spre peretele lung din dreapta, in continuarea dressingului care va fi mai mult decat spatios si incapator.

Sper sa-ti placa propunerea noastra 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *