Categorii
Intrebari de la cititori

Trebuie sa mobilez un living cu pereti aproape egali

Buna ziua. Intentionez sa mobilez un living, deocamdata nu am achizitionat nimic. Incaperea de 21 mp are peretii aproape egali, 4×5, pe latura ingusta opusa ferestrei voi avea dressing alb, de 4 metri, astfel ca spatiul ramas liber va deveni aproape patrat. In living vreau canapea, eventual coltar, dar la dimensiuni decente, masa cu 4-6 scaune si rafturi pentru carti, poze, nu biblioteca clasica. Imi doresc o camera aerisita, culori deschise, alb, gri, dar va scriu pentru ca sunt derutata cum sa le asez si sa folosesc bine spatiul. Experienta mea de pana acum nu imi foloseste, livingul vechi era dreptunghiular, cu diferenta mare intre laturi si mi-a fost mai usor sa delimitez spatiile de luat masa, de citit, de stat cu familia. Va doresc numai bine si idei frumoase!


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Trebuie sa mobilez un living cu pereti aproape egali

Un răspuns la “Trebuie sa mobilez un living cu pereti aproape egali”

Buna, Elena!

Ar fi fost mai simplu daca am fi avut si o schita a livingului, ca sa pot vedea unde se afla usa. Daca vrei, ne-o poti trimite la adresa andrei@casadex.ro, noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si vom incerca sa te ajutam.

Intre timp, da-mi voie sa-ti spun ca, intr-adevar, este mai greu sa distribui atatea piese de mobilier intr-o camera patrata, dar nu cred ca este imposibil. Asteptam schita, ca sa venim cu idei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *