Categorii
Descurca-te singur Video

VIDEO: Cum faci o plita improvizata din doua cutii de bere – DIY

Am improvizat o plita (un arzator de campanie) din doua cutii de bere si a functionat. Adica, mai exact, flacara a stat aprinsa in jur de 30 de minute. In plus, daca o reincarci cu spirt (vei vedea in film cum) va functiona in continuare.


Pentru a face plita ai nevoie de:

– doua cutii de bere sau de cola;
– un ciocanel si un cui mai mic;
– spirt;
– vata;
– foarfeca;
– clestisor;
– adeziv sau silicon pentru temperaturi mari.

Nu mai lungesc vorba, hai sa vezi.

VIDEO: Cum faci o plita improvizata din doua cutii de bere – DIY

4 răspunsuri la “VIDEO: Cum faci o plita improvizata din doua cutii de bere – DIY”

Salut Vali. Nu este de unica folosinta, eu am pornit-o de cateva ori si a functionat la fel de bine. De cate ori vrei sa o repornesti, adaugi spirt.
Spirtul se adauga pe sus, prin cele 5 gauri centrale si e indicat sa curga si putin pe langa arzator (care trebuie sa stea pe o farfurie sau ceva de metal). Va arde si spirtul din afara arzatorului si il va incinge mai repede.

Cu toate aceste scule, substante și unelte la indemana, ma mir sa nu ai si o plita de plita 🙂 dar este o idee buna pt o excursie. cu una din asta – care este mai mica decat un aragaz de voiaj, te-ai scos. faina ideea.

Eu chiar cred ca asta este o idee viabila…e tare de tot..adica de ce sa nu o folosesti chiar si unde locuiesti…ar fii o economisire evidenta… si pt gatit si pt incalzit. Bineinteles cu improvizarile de rigoare. BRAVO FRATE! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *