Categorii
Descurca-te singur Video

VIDEO: Iata cum poti face o capcana pentru albine si viespi – DIY

Din cauza caldurii si secetei din aceasta vara albinele si viespile au devenit extrem de agresive, atacand din ce in ce mai des oamenii. Din pacate unele cazuri se incheie chiar tragic.


Daca locuiesti intr-o zona invadata de aceste insecte neprietenoase si nu stii cum sa scapi de ele, urmareste filmul de mai jos in care este explicata pas cu pas confectionarea unei capcane din obiecte pe care le ai prin casa.

Aceasta este o capcana ecologica pentru confectionarea careia ai nevoie de o sticla de plastic de 2 litri, o bucata de banda izolatoare, o foarfeca si 200-300 ml de sirop preparat din apa cu zahar (2:1).

Vezi video de mai jos pentru toate detaliile:

Capcana pentru albine si viespi – DIY

5 răspunsuri la “VIDEO: Iata cum poti face o capcana pentru albine si viespi – DIY”

Daca locuiesti intr-o zona invadata de aceste insecte neprietenoase si nu stii cum sa scapi de ele, urmareste filmul de mai jos in care este explicata pas cu pas confectionarea unei capcane din obiecte pe care le ai prin casa….
Bzzzzzz….. Incerc sa gandesc cum ar putea, ele, insectele neprietenoase,sa vada filmul,sa inteleaga „esplicatia” unui deranjat, sa se gandeasca la faptul ca au o istorie de 2.5 milioane de ani,si sa-si mai si faca griji ca sunt idioti pe lume…

MANUAL DE SCAPAT DE VIESPI-ALBINE: Albinele si viespi in drumul lor ptr a cauta mancare, cauta niste repere ptr intors la familie pe care le studiaza daca sunt stabile sau nu.Ca de exemplu copaci, tufe, etc si mai nimerim si noi oamenii in drumul lor! Exact ca au probleme si cu animale cum ar fi caii, vaci, din cauza ca dau din cozi, asa au si cu noi probleme ca dam din maini si asta considera ele amenintare. Eu nu zic ca nu se intampla si accidente! ele simt si apa din sudoarea care curge pe noi! dar in loc sa dam din maini sa le alungam e destul sa le scuturam in lateral daca se poate ca sa nu aruncam pe alte persoane sau sa suflam mai energic si ele inteleg, nicidecum sa ne agitam sa sa le alungam prin agitatie! deoarece atunci cand sa agitat una lasa feromoni care incita si pe alteler sa atace!Sfat final! daca totusi din greseala ati deranjat un cuib de albine sau viespi va indepartati fara sa dati din maini printre frunzele unui copac daca se poate si cu eventual sa va protejati ochii tinandui intredeschisi doar strict cat sa vedeti pe unde va deplasati!!!

da viespiile se pot considera daunatoare,capcana este buna dar ca sa evitam sa intre albinele care sunt niste vietati carora trebuie sa le facilitam dezvoltarea si in fata carora trebuie sa ne scoatem palaria se pune in sirop purin otet.

Corect ! Se pune otet ca sa nu imtre si albinele . La fel se face capcana pentru tantari si se pune drojdie in sirop .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *