Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa construiesc o casa in Galati. Este recomandat sa incep toamna?

Buna ziua, as avea nevoie de niste sfaturi in vederea inceperii constructiei unei case la rosu in Galati. Este recomandata construirea toamna? Multumesc si astept cat mai multe pareri.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Vreau sa construiesc o casa in Galati. Este recomandat sa incep toamna?

2 răspunsuri la “Vreau sa construiesc o casa in Galati. Este recomandat sa incep toamna?”

Nu este recomandat ci este excelent.Intre 15 sept si 15 nov.(daca nu-i inghet la sol)si 15 martie si 1 mai sant perioadele cele mai propice ptr turnat betoane zidit sau tencuit.Da-i bice fara probleme.Fa socoteala in asa fel incat cofrarea fundatiei si legatul fierului sa fie gata pana in 15-20 sept si apoi sa o torni

Sunt inginer constructor proiectant, din Galati si pot sa va raspund la intrebarea dumneavoastra, dar pentru un raspuns corect si profesionist am nevoie de o serie de informatii legate de viitoarea constructie: suprafata, nr. nivele, amplasament, documentele si documentatiile care le aveti in acest moment. Daca sunteti interesat de sfatul meu pe care vi-l ofer cu placere, va rog sa ma sunati la tel. 0748217654.
Daca vreti un raspuns simplu va spun ca saptamana aceasta am demarat constructia unei cladiri parter de 200mp(proiectate de mine) si stiu sigur ca echipa(firma) care lucreaza, foarte serioasa de altfel, va finaliza lucrarile in aceasta toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *