Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa extind o casa batraneasca – costuri si recomandari

Vreau sa realizez o extindere la o casa batraneasca: living de 35 mp, dressing 14 mp (total constructie undeva la 49 mp). Intrebari:
1. Tinand cont ca este vorba de casa batraneasca, fara planseu din beton, mai este nevoie sa fac inca un zid lipit de vechea casa sau exista si alta solutie?
2. Pot sa nu torn planseu din beton la noua constructie si sa folosesc gips carton, tinand cont ca nu doresc realizarea unei alte constructii (etaj, mansarda)? Care este mai avantajos?
3. Ce tip de BCA recomandati? YTONG este bun?
4. Care ar fi pretul estimativ al constructiei (manopera + materiale) la cheie?


Intrebare de la Gabi, pe adresa redactiei: Vreau sa extind o casa batraneasca – costuri si recomandari.

6 răspunsuri la “Vreau sa extind o casa batraneasca – costuri si recomandari”

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii; case la rosu/ cheie, termoizolatii / hidroizolatii, instalatii electrice / sanitare, restaurari / renovari, garduri etc. Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Bună ziua!
Va trebui și fundație de jur împrejur și stâlpi beton armat de jur împrejur și centură beton armat plus grinzi de jur împrejur – fără zid lângă casa bătrânească și fără planșeu beton. Cărămida portantă ar fi bună.
49 MPSC X 100 EURO = 4900 EURO pentru MANOPERA LA CHEIE
49 MPSC X 200 EURO = 9800 EURO pentru MATERIALE LA CHEIE
Reduceri la manoperă 50%. Avans 30%

Silvestru Sterie(Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Executam lucrari complexe, renovari, consolidari, reconstructii, restaurari, finisaje interioare si exterioare asigurand o calitate deosebita si la un pret modest. Relatii la tel.0728903340.

BUNA ZIUA Pt a face o estimare costuri la o astfel de lucrare aceasta trebuie vazuta sau daca aveti un proiect ,proiectantul va v-a da cea mai buna solutie.Unde este casa?Efectuam astfel de lucrari in VALCEA si BUCURESTI unde avem posibilitati cazare. STIMA

Buna sa poate face dar prima data trebuie vazut.Daca nu vreti mansarda nu trebuie placa de beton.Lucram in Brasov.
tel 0744 207 743.
Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *