Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa fac un semineu clasic – pret manopera, accesorii

Vreau sa fac un semineu clasic pe gaze. Unde gasesc asa ceva, la Dedeman au spus ca nu au. Ma intereseaza pret achizitie / manopera / accesorii.


Intrebare de la Beatrice, pe adresa redactiei: Vreau sa fac un semineu clasic – pret manopera, accesorii.

3 răspunsuri la “Vreau sa fac un semineu clasic – pret manopera, accesorii”

SEMINEE STEFANESCU Scump, scump dar face toti banii. Este firma pe care o iubesc cel mai mult pentru calitatea produselor si gama extrem de variata de modele si combinatii. Alegeti modelul de camin + modelul pentru fata semineului + cosul de fum + transport + manipulare + montaj. Inainte de achizitie va recomand sa vedeti unde-l pozitionati in incapere, daca aveti posibilitatea sa respectati tote normele privind amplasarea cosului de fum. Gazele sint f.f.periculoase daca nu montati si intretineti corespunzator un cos de fum.

Stimata Doamna ,

Nu stiu din ce localitate sunteti ca sa ma pot implica intr-o oferta . Am montat asa ceva , dar stiu ca sunt probleme cu intocmirea documentatiei de amplasament in locuinta . Cel putin in zona Constanta . Te ustura ficatii , pana se misca Birocratia .

Va astept cu un telefon 0733-814.850 , pt mai multe detalii . semineurustic.aaz. ro

Cu Respect
Marius

Buna seara,am montat si finisat circa 12 seminee pina in prezent in Romania,dar toate pe lemne.Din informatiile pe care le-am primit nu sunt prevazute pentru gaze,de aceea o sa fie greu sa obtineti o aprobare.Daca doriti sa va trimit foto cu ceea ce am realizat pina acum astept sa mi trimite ti o adresa i mail.Adresa mea este: neaguvasile1966@gmail.com sau archiconstruct21@yahoo.com,tel 0733355213.O seara placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *